Open Water Diver (compact)

De eerste opleiding waar je alle beginnersvaardigheden van het duiken leert, is de OWD opleiding. In deze populairste duikcursus van de wereld, leer je alle basisbeginselen om zelfstandig met een buddy tot een diepte van maximaal 18 meter te kunnen duiken.
Je start met duiken op het moment dat je de lesmaterialen hebt ontvangen. Naast het theoriegedeelte zit er ook een praktijk gedeelte aan de cursus vast. Het praktijk gedeelte is gebaseerd op het leren van vaardigheden in een zwembad.
Daarna ga je verder met de buitenwaterduiken. Na het succesvol afronden van de buitenwaterduiken ben je in staat om veilig te kunnen duiken en de duikomstandigheden en je duikuitrusting en die van je buddy te beoordelen. Je bent nu klaar om zelf te gaan duiken en de wereld onder water te ontdekken.
In de opleidingsprijs zijn theoriematerialen, logboek, luchtvullingen, brevet en een vergunning om in bepaalde plassen te kunnen duiken inbegrepen. Je dient als duiker zelf te zorgen voor een masker en snorkel alsmede je vinnen en duikschoenen (voor de buitenwaterduiken). Deze materialen kun je uiteraard bij ons aanschaffen.
Ook bieden wij compacte (weekend) opleidingen aan. Dit zijn PADI Open Water Diver opleidingen in drie volle dagen.
Daarnaast bieden we ook winter opleidingen aan, dit zijn PADI Open Water Diver opleidingen waarin we met een droogpak onze buitenwaterduiken maken. Het hele jaar door hebben we beschikking over diverse droogpakken, dus je kunt deze opleiding altijd boeken, dat hoeft niet alleen in de winter -:).

Comments are closed.